Skip links

Не мечтай за дом,
мечтай в дома си!

ЛОКАЦИЯ


Само на 5 минути от София с автомобил

Удобен градски транспорт

Комплексът е разположен в най-високата част на гр. Банкя и е само на пет минути път с автомобил от София, в район с изключително чист въздух и красива природа. Градът разполага с отлична инфраструктура – улична и ВиК мрежа, общи пространства и комуникационни връзки. Предвижда се включване на комплекса към канализацията на гр. Банкя.

ЗА РАЙОНА

Банкя е едно от най-привлекателните места за живеене в близост до София, разположен само на 15 км. от столицата в полите на Люлин планина и Витоша. Градът е традиционен балнеологичен център, известен с уникалните си природни дадености - лечебен климат, лековити извори, богата зеленина и голям брой слънчеви дни. Естествените въздушни течения и боровите гори осигуряват невероятно чист, богат на озон въздух. Близостта до планините предлага разнообразни занимания на открито - екотуризъм, разходки, пикници, колоездене и други. Високите части на града, в които е разположен комплексът, разкриват впечатляваща гледка към три планини – Стара планина, Люлин и Витоша, което прави локацията уникална. Градът се отличава с отлично поддържани общи пространства, паркове, обществени и частни учебни заведения, минерални басейни, атракции и търговски обекти. Освен невероятната природа и чист въздух, Банкя предлага лесен и бърз достъп до столицата, посредством автобусни линии и автомобилни магистрали.

Терен

Теренът на комплекса е с югоизточно изложение, което осигурява достатъчно слънчева светлина и топлина през целия ден, както и пленяваща панорамна гледка. Терасирането позволява всяка къща да има изглед към три планини, независимо от разположението на съседните постройки.

This website uses cookies to improve your web experience.
Виж повече